6972210280 Πεντάβρυσο, Καστοριάς erga.par@gmail.com

Παρασκευαΐδης
Χωματουργικά Δημόσια και Ιδιωτικά Τεχνικά Έργα

Η επιχείρηση  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ εδρεύει στην Καστοριά και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών  και τεχνικών έργων.  Αναλαμβάνει και εκτελεί εξ ολοκλήρου την κατασκευή Δημοσίων έργων, ως εργοληπτική εταιρεία. Επίσης αναλαμβάνει κάθε είδους Ιδιωτικό χωματουργικό ή τεχνικό έργο.   Είναι στον χώρο της κατασκευής από το 1978 με μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα στα χωματουργικά έργα αλλά και σε κάθε είδους τεχνικό έργο ή εργασία. Επειδή οι χωματουργικές εργασίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα εργασιών και απαιτούνται  χωματουργικά μηχανήματα ανάλογα με το το εργο που εκτελείται,   για αυτό η επιχείρηση  διαθέτει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων  με έμπειρους  χειριστές, ικανούς να φέρουν εις πέρας τις εργασίες που τους ανατίθεται,και με στόχο την σωστή περάτωση του έργου, την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Είναι στον χώρο της κατασκευής από το 1978 με μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα στα χωματουργικά έργα αλλά και σε κάθε είδους τεχνικό έργο ή εργασία.

Περισσότερα
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Οι χωματουργικές εργασίες απαιτούν χωματουργικά μηχανήματα ανάλογα με το το εργο που εκτελείται, για αυτό η επιχείρηση διαθέτει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων με έμπειρους χειριστές.

Περισσότερα
ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Π.Ε Καστοριάς, Δήμοι: Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου, Δ.Ε.Υ.Α Καστοριάς, ΟΤΕ, LIDL

Περισσότερα
Χωματουργικά Έργα

Χωματουργικά Έργα

Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα και τον χαμένο χρόνο.

Περισσότερα
Εκτέλεση Δημοσίων έργων
Χωματουργικές εργασίες
Μεταφορά αδρανών υλικών